Nomineer uw noviteit voor de TechAward 2018

TechAward 2018

TechAward 2018

Heeft u een nieuw product of technologie die u onder de aandacht wilt brengen bij (potentiële) bezoekers en vakpers? De TechAward is het ideale platform om uw noviteit te tonen aan een breed publiek. Tijdens de beursweek wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van de ‘TechAward 2018’ trofee voor World of Laboratory, World of Electronics en World of Automation met World of Motion & Drives.

Vanaf 6 december

Exposanten kunnen vanaf 6 december hun product of technologie aanleveren bij de organisatie om deze te nomineren voor de TechAward 2018.
Alle nominaties worden geplaatst op de beurssite met productnaam, productomschrijving en naam van de exposant. Een vakjury en de bezoekers beoordelen de inzendingen.

Drie galerijen

De producten en/of technologieën die de meeste stemmen ontvangen, worden uitgenodigd om hun inzending te tonen in de TechAward galerij van World of Technology & Science. In totaal worden er 3 galerijen op de beursvloer geplaatst: een galerij voor World of Laboratory, een galerij voor World of Electronics en een galerij voor World of Automation / World of Motion & Drives.

Tijdens de beursweek wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van TechAward 2018 voor World of Laboratory, World of Electronics en Motion & Drives / World of Automation.

Wilt u deelnemen aan dit project, neem dan contact op met Marc Berkouwer.

Advertisment ad adsense adlogger