IoT-tracker met gsm-technologie

Met de herbruikbare en oplaadbare IoT-tracker ‘MyTrack’ van Intersat is voortaan realtime te volgen op welke positie goederen zich bevinden, waar ook ter wereld.

Lees de rest van dit bericht

Frequentieregelaars met IP66 afdichting

Duranmatic presenteert een frequentieregelaar-serie van haar Duitse leverancier EscoDrives, in een waterdichte IP66 behuizing. De EDS3 regelaars geven machinebouwers en systeemintegratoren de mogelijkheid om een frequentieregelaar toe te passen in een vochtige en stoffige omgevingen.

Lees de rest van dit bericht

Staartpomp met hydrauliek van chemienormpomp

KSB heeft haar leveringsprogramma uitgebreid met de pompserie Estigia voor verschillende toepassingen, waaronder de chemische en petrochemische industrie.

Lees de rest van dit bericht

BIC verrijkt met Fieldlab Flexible Manufacturing

Vanaf 1 maart 2019 zal het Fieldlab Flexible Manufacturing op Brainport Industries Campus (BIC) gevestigd zijn. “De komst van dit Fieldlab belichaamt precies waar de Campus voor staat”, aldus Ferdinand Gremmen van SDK Vastgoed, namens VOF BIC. “Samen werken aan een betere en nog efficiëntere maakindustrie in Nederland.”

Lees de rest van dit bericht

CTB meets MGB

Euchner introduceert nieuwe deurschakelaar

De transponder deurschakelaar CTP van Euchner en de handle module van het MGB deurslot zijn verenigd tot één oplossing. Het beste uit twee werelden!

Lees de rest van dit bericht

WoTS Update: vijf werelden komen samen in één beurs

WoTS 2018 vakbeurs: van 2 t/m 5 oktober

Het duurt nog even voor dat de Jaarbeurs haar deuren opent voor de World of Technology & Science. Toch zijn de voorbereidingen al in volle gang. Reden genoeg dus om als mediapartner van de ‘World of Automation’ alvast te berichten over enkele zaken die je er kunt verwachten.

Lees de rest van dit bericht

Slimme servo-as voor effectieve en flexibele productieprocessen

Lenze presenteerde zijn nieuwe i950 Servo Inverter in een smart drive-oplossing

Lenze heeft een schaalbare drive-oplossing ontwikkeld voor productie- en intralogistieke systemen. Het gaat om een combinatie van een i950 servoversterker, een m850 synchrone motor en een g700 planetaire tandwielkast. Deze compacte oplossing is eenvoudig te hanteren en maakt kosteneffectieve productie mogelijk, zelfs voor batchgrootte 1. 

Lees de rest van dit bericht

Precisie klep-besturing CO 041 S-Dias

SIGMATEK introduceert module voor exacte dosering vloeibare toepassingen

Voor exacte dosering van bijvoorbeeld vloeibare toepassingen, is een uiterst precieze klep-besturing nodig. De CO 041 S-Dias module van SIGMATEK biedt voor deze toepassing vier stroom gestuurde PWM outputs, die ook kunnen worden gebruikt als puls signaal uitgang – bijvoorbeeld om micro-dosering in kleppen te kunnen regelen. Daarnaast is de CO 041 voorzien van vier digitale +5 V-ingangen.

Lees de rest van dit bericht

FLIR T500-serie bekroond met Red Dot

Professionele serie warmtebeeldcamera’s van FLIR wint hoogst mogelijke Red Dot-prijs voor productontwerp De FLIR T500-serie is…

Lees de rest van dit bericht

CE-markering geautomatiseerde assistentiesystemen BMW Group

Robotica hoogste productie

CE-markering voor geautomatiseerde assistentiesystemen van de BMW Group: Pilz beveiligt MRS-toepassingen in de auto-industrie. Algemene…

Lees de rest van dit bericht

Advertisment ad adsense adlogger