Analytics oplossing breidt internationale netwerk uit

Seeq Corporation breidt de wereldwijde dekking en ondersteuning voor zijn klanten uit met meer dan 50 systeemintegratiepartners in het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië, naast nieuwe kantoren in Maleisië en Europa. Seeq heeft nu servicekantoren in de Verenigde Staten en directe vertegenwoordiging in Europa, evenals wederverkoop- en servicepartners op zes continenten.

Lees de rest van dit bericht

Energieopslag en -distributie, cruciale elementen van energietransitie

Het is gedaan met de vraaggestuurde energievoorziening. Elektronen en moleculen bepalen in concert waar we heengaan in een toekomstbestendige infrastructuur.

Lees de rest van dit bericht

Pilz configureerbare besturingssystemen volop in ontwikkeling

De configureerbare besturingssystemen PNOZmulti 2 van Pilz hebben veel functies en zijn flexibel inzetbaar. De besturingssystemen zijn in te zetten voor het realiseren van meerdere veiligheidsfuncties op uw machine of installatie. De productfamilie is uitgebreid met twee veilige modulen en de configuratie heeft een nieuwe feature.

Lees de rest van dit bericht

Inschrijving voor DFPTC 2019 geopend

Brancheorganisatie FEDA en Vereniging Platform Hydrauliek (VPH) organiseren sinds een aantal jaren gezamenlijk de Dutch Fluid Power Transmission Conference – kortweg DFPTC. Op donderdag 10 oktober 2019 vindt de 9e editie van dit interessante en inspirerende event plaats.

Lees de rest van dit bericht

Euchner organiseert roadshow ‘Update Machineveiligheid 2019’

Een nieuwe ronde van seminars rond machineveiligheid gaat in mei van start. Deze keer staan de laatste noviteiten centraal: zowel in normenland als in de wereld van producten is er veel nieuws te melden.

Lees de rest van dit bericht

State-of-the-art efficiënt engineering

In het beste geval ondersteunt de technische oplossing van een bedrijf ook zijn digitaliseringsstrategie. Maar hoe wordt dit het best geïmplementeerd? Eplan en zusteronderneming Cideon presenteren tijdens de Hannover Messe het ´Efficiency Lab´.

Lees de rest van dit bericht

Van analoog naar de cloud

Van veldinstrument naar duurzame plantoptimalisatie

KROHNE Academy organiseert in samenwerking met SAMSON, Schneider Electric, iTanks en PHOENIX enkele seminars met als thema ‘Van analoog naar de cloud’.

Lees de rest van dit bericht

Klemvast met veiligheidsproducten van ACE Stoßdämpfer

Of het nu om elektromobiliteit, luchtvaarttechniek of veiligheidssystemen in auto’s gaat: een testinstallatie moet niet alleen doen waarvoor deze bedoeld is, maar ook zo efficiënt en goedkoop mogelijk werken. Om dat voor elkaar te krijgen heeft Sonplas GmbH, marktleider op het gebied van montage- en testinstallaties, in een van zijn nieuwste testbanken innovatieve klemelementen van ACE Stoßdämpfer verwerkt.

Lees de rest van dit bericht

Volwassenheid AM-industrie centraal tijdens RapidPro 2019

Op 13 en 14 maart 2019 organiseerde Mikrocentrum de 9e editie van  vakbeurs RapidPro in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven. Met de slogan ‘Define. Design. Produce’ stelde deze editie de volwassenwording van de Digital en Additive Manufacturing (AM) industrie centraal, met focus op concrete toepassing en Return on Investment. 2200 bezoekers ontdekten dan ook de laatste ontwikkelingen in de 42 lezingen en bij de 80 exposanten.

Lees de rest van dit bericht

Nieuwe versie van ThinManager verbetert toegang tot productiedata

Dankzij eigen selectie van informatie en schermontwerp kunnen gebruikers productieprocessen beter monitoren en besluitvorming verbeteren

Industriële bedrijven kunnen hun productie-informatie effectiever aanpassen aan hun operationele informatiebehoeften met de nieuwe versie van Thinmanager. De thin client-software verbetert de visualisatie, de beveiliging en de mobiliteit in de ‘Connected Enterprise’.

Lees de rest van dit bericht

Advertisment ad adsense adlogger