Kwetsbaarheden in populaire software van industriële computers

Plant Procesindustrie

Kaspersky Lab experts hebben zeven tot dus ver onbekende zwakheden ontdekt in ThingsPro Suite. Dat is een softwareplatform van Moxa dat massaal wordt ingezet in industriële omgevingen. Deze software is ontworpen voor analyse, rapportage en beheer van industriële controlesystemen (ICS).

Lees de rest van dit bericht

Enkelfase 6 A tot 30 A EMC-filters zorgen voor onderdrukking stoorsignalen over een breed frequentiebereik

TDK Corporation introduceert de RSKN serie 250 VAC/250 VDC EMC-filters voor stroomsterktes tot 6 A, 10 A, 20 A en 30 A. Een tweetraps ontwerp levert een hoge demping over een breed frequentiebereik van 100 kHz tot 100 MHz en biedt bescherming tegen hoge-spanning ingangspieken. De universele RSKN-serie is geschikt voor een breed scala aan industriële- en communicatietoepassingen.

Lees de rest van dit bericht

Nieuwe stopknoppen en noodstopknoppen

EAO biedt intuïtieve, betrouwbare en robuuste veiligheidsschakelaars aan voor de machine-industrie. De intuïtieve stopknoppen en noodstopknoppen uit de Serie 84 zijn bijzonder geschikt voor mobiele en compacte besturingsunits die een geringe inbouwdiepte vereisen en waarbij de hoogte van de voorzijde van het paneel en ergonomische styling belangrijke ontwerpcriteria zijn.

Lees de rest van dit bericht

Excellente miniaturisering

Nieuw en zeer compact: de IEH3-4096 L geïntegreerde encoder met line driver

FAULHABER introduceerde op de SPS/IPC Drives 2018 in Neurenberg de nieuwe IEH3-4096 L met line driver. Deze bouwt voort op het bestaande portfolio van geïntegreerde encoders, en laat miniaturisering daarmee tot nieuwe hoogten stijgen.

Lees de rest van dit bericht

RoboHouse helpt bedrijven met ontwikkelen en testen van innovatieve robotica oplossingen

Smart industry fieldlab op TU Delft Campus officieel geopend

RoboHouse opent vanmiddag officieel haar deuren. Bij het fieldlab voor geavanceerde robotica op de TU Delft Campus kunnen bedrijven en instellingen terecht met vragen over de inzet van slimme robots in hun organisatie of productieproces. De opening vindt plaats in aanwezigheid van burgemeester Marja van Bijsterveldt en Nicoly Vermeulen van het college van bestuur van de TU Delft.

Lees de rest van dit bericht

Veilig en browser based: Remote Access Platform

Mogelijkheden tot veilig onderhoud op afstand vergroten de overall beschikbaarheid van machines of systemen, een belangrijke factor in deze tijd van digitalisering. Met het web-based ‘Remote Access Platform’ (RAP) van SIGMATEK is een scala aan remote access opties beschikbaar. Hierdoor kan machine data comfortabel verzameld en geëvalueerd worden. 

Lees de rest van dit bericht

Explosieveilige flowcomputer

Duranmatic brengt van haar Nederlandse leverancier Fluidwell de E126, een explosiebestendige flowcomputer voor gecorrigeerde gas- en vloeistofvolumemeting.

Lees de rest van dit bericht

Cyber samen met bedrijfsschade grootste risico

Allianz Risk Barometer 2019

In de nasleep van een aantal grote datalekken en privacy schandalen, fikse IT-storingen en de invoering van AVG-GDPR zijn cyberrisico’s een topprioriteit voor bedrijven in 2019. Volgens de Allianz Risk Barometer 2019 worden cyberincidenten (37% van de respondenten) samen met bedrijfsschade (BI) (37%) wereldwijd als de belangrijkste bedrijfsrisico’s gezien.

Lees de rest van dit bericht

Schakelaars voor PCBs en panelen

TE Connectivity (TE) breidt haar M12-connectorportfolio uit. De nieuwste connectoren, met acht en twaalf pins posities voor directe montage op PCB’s en panelen, vormen een aanvulling op in het veld te installeren connectoren en oplossingen voor kabelmontage.

Lees de rest van dit bericht

FME start Platform Artificial Intelligence

Ondernemersorganisatie voor de technologische industrie FME is een Platform Artificial Intelligence (AI) gestart voor de ontwikkelaars en gebruikers van kunstmatige intelligentie in de technologische industrie. Met dit Platform wil FME AI bedrijven met elkaar verbinden, om zo het gebruik van kunstmatige intelligentie binnen de technologische industrie te versnellen. FME-lidbedrijven NXP, IBM, ABB, DAF, Tata Steel, KPN, Philips en ASML zijn bezig met het opstellen van een agenda voor het platform.

Lees de rest van dit bericht

Advertisment ad adsense adlogger