Euchner organiseert roadshow ‘Update Machineveiligheid 2019’

Een nieuwe ronde van seminars rond machineveiligheid gaat in mei van start. Deze keer staan de laatste noviteiten centraal: zowel in normenland als in de wereld van producten is er veel nieuws te melden.

Van collaboratieve robots tot Industrie 4.0 en van menselijk gedrag tot slimme oplossingen uit de ISO 14119. Althans, als je die norm op praktische wijze interpreteert en uitvoert. En daar zit nu net het knelpunt. Tijdens dit seminar worden oplossingen to-the-point gepresenteerd. Veel daarvan hebben niets met de veiligheidscomponenten zelf te maken maar meer met de wijze waarop je die passend bij je toepassing uitkiest en dusdanig monteert dat ze niet uitlokken tot manipulatie. Daarvoor is mechanische en elektrische en soms ook pneumatische en hydraulische kennis nodig. Een gastspreker laat zien hoe je die verschillende productwerelden in SISTEMA samenvoegt.

De middagseminars zijn op goed bereikbare locaties met ruime parkeergelegenheid op 21 mei in Roeselare, 22 mei in Diepenbeek en 23 mei in Utrecht.

Meer informatie op www.euchner.nl

Advertisment ad adsense adlogger