Overname van Vanderlande definitief afgerond

Vanderlande

De overname van Vanderlande door Toyota Industries Corporation (TICO) is afgerond. Na de aankondiging hiervan in maart is het bedrijf vanaf vandaag officieel onderdeel van TICO.

De overname vertegenwoordigt TICO’s strategische ambities in de geautomatiseerde material handling markt en versterkt dan ook haar wereldwijde positie als marktleider voor totaaloplossingen binnen deze sector.

Vanderlande behoudt haar naam en identiteit en zal blijven opereren als onafhankelijke entiteit vanaf dezelfde wereldwijde locaties. << (Guy Leysen) (foto: Vanderlande)

Over Vanderlande

Dit bedrijf is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra in de marktsegmenten food retail, fashion en e-commerce.

Twaalf van de Europese top-20 e-commerce ondernemingen en veel distributiebedrijven vertrouwen dan ook op deze efficiënte en betrouwbare oplossingen. Daarnaast worden er op luchthavens wereldwijd per jaar maar liefst 3,7 miljard stuks bagage via hun systemen afgehandeld, oftewel 10,1 miljoen per dag.

Vanderlande werd opgericht in 1949 en telt meer dan 4.700 werknemers op diverse locaties op alle continenten. Het bedrijf heeft een stijgende omzet van meer dan een miljard euro.

Advertisment ad adsense adlogger