Forse groei High Tech Campus voor 2017

high tech campus

De High Tech Campus in Eindhoven is booming. De hotspot voor innovatieve hightech-bedrijven blijft groeien. De komende maand komen er opnieuw twee bedrijven bij, waarmee de teller volgende maand op 150 bedrijven staat.

Steeds meer bedrijven staan te tappelen om zich te vestigen op de campus. Er zijn voor dit jaar weer grote plannen. In totaal wordt er 25.000 vierkante meter uitgeveven waar nieuwe bedrijven komen. Zoals de Smart Industries Hub, waar grote techbedrijven dit jaar een hal en kantoor openen. Een plek waar niet alleen nieuwe innovaties worden bedacht, maar ook uitgetest.

Daarnaast opent het Japanse Shimano met 200 medewerkers volgende week de deuren. Dat is een bedrijf dat onder andere innovatieve fietscompomenten en vishengels maakt. Verder start volgende maand het Frans-Amerikaanse concern Chassis Brakes op de campus, een bedrijf dat autoremsystemen ontwikkelt.

Verder zijn in een voormalig Philips-pand in no-time vijftien innovatieve start-ups hebben geland. De startende bedrijfjes krijgen zo de kans om zich door te ontwikkelen.

De campus telt nu ruim 10500 medewerkers.

Advertisment ad adsense adlogger