Samenwerken met robots op Vision, Robotics & Motion 2018

Smart industry

Vakbeurs Vision, Robotics & Motion 2018

Er zijn zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De ontwikkelingen gaan razendsnel en maken dat de samenwerking tussen mens en robot steeds intensiever wordt. De laatste generatie robots, de collaboratieve robot (cobot), maakt dan ook een opmars. Hoe zijn deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer te integreren en waarmee moet worden begonnen?

Bezoek de vakbeurs Vakbeurs Vision, Robotics & Motion 2018

Robot als collega

Vision, Robotics & Motion is een vakbeurs waar alles is te vinden om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren dankzij automatisering en robotica. De laatste innovaties en oplossingen rondom machine-vision, robotica, motion control, sensoriek en machineautomatisering zijn aanwezig. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord: de robot niet als vervanger, maar als directe collega.

Laatste ontwikkelingen

Internationale sprekers en exposanten delen de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, energiebesparing, predictive maintenance, big data en het industrial internet of things. Speciale aandacht gaat dit jaar naar toepassingen in food en farma, systems engineering, de samenwerking tussen mens en robot in de productie-omgeving en logistieke toepassingen. Het is de 17e editie van deze vakbeurs die wordt gehouden op 6 en 7 juni 2018 te Veldhoven.

Advertisment ad adsense adlogger