Uitbreiding 3DEXPERIENCE-platform

Square robot VAR 2021

Dassault Systèmes introduceert SOLIDWORKS 2021, een nieuwe versie van de applicatie voor 3D-ontwerpen en engineering. Deze nieuwe versie verbetert de benodigde verwerkingsprocessen voor ontwerpen, documenteren, datamanagement en validatie.

Daardoor kunnen ontwerpers en engineers sneller werken. Verder zijn ontwerpen in een kortere tijd klaar voor productie door via de cloud samen te werken met het aanvullende 3DEXPERIENCE WORKS-portfolio.

De nieuwe app zorgt onder andere voor het sneller ontwerpen van productonderdelen en assemblages, het maken van tekeningen en datamanagement om het gebruik van bestanden en workflows te versnellen.

De nieuwe app is in drie versies leverbaar met uitbreidingen die via het platform toegankelijk zijn: Standard, Professional en Premium. Dit biedt de mogelijkheid om de vertrouwde functies van de desktopapplicaties uit te breiden met cloudser vices van het plat form, voor eenvoudiger datamanagement en automatische data- en software-updates. Daarnaast hebben de gebruikers van genoemde versies rechtstreeks toegang tot het portfolio. De nieuwe versie is geoptimaliseerd voor industrieel en werktuigbouwkundig ontwerpen via de cloud op zowel desktop als mobiele apparatuur.

Meer informatie: www.solidworks.com/product/whats-new