Meld je aan voor de tweede FEDA Next Innovation Talk

FEDA Next Innovation Talk

Na de eerste succesvolle Next Innovation Talk op 18 mei met Glenn Ignacio, business development manager digitalization & automation bij Bosch Rexroth, organiseert FEDA op 28 oktober opnieuw een online Innovation Talk. Prikkelen, inspireren en interactie op gang brengen: dat staat centraal tijdens de FEDA Next Innovation Talks.

Het concept van de Innovation Talks is simpel: een spreker neemt je op inspirerende wijze mee in zijn of haar bedrijfsvoering. Hoe hebben ze digitalisering in de praktijk gebracht? Hoe zorgen ze ervoor dat klantoriëntatie in de haarvaten van het bedrijf zit? Welke voordelen heeft dat gebracht en hoe zou het bij jou in de praktijk gebracht kunnen worden? Zomaar een paar onderwerpen die tijdens de Talks aan bod komen.

Tijdens de komende Talk komen studenten van de TU Eindhoven op het virtuele podium. Ze vormen samen het studententeam URE dat een zelfgebouwde elektrische racewagen heeft ontwikkeld. Deze racewagen kan ook autonoom rijden. Hoe hebben deze studenten de ontwikkeling aangepakt? En wat kunnen wij leren van deze jonge, enthousiaste techneuten? Dat staat centraal tijdens de Innovation Talk op 28 oktober.

De FEDA Next Innovation Talk brengt je nieuwe businessideeën. Een host zal je als deelnemer betrekken in de discussie. En korte polls worden gebruikt om deze kracht bij te zetten. Jij wilt toch ook die boost aan inspiratie?

Aanmelden voor Innovation Talk

De volgende Next Innovation Talk vindt online plaats via een livestream op 28 oktober, van 16.00 tot 17.00 uur. Werknemers van bedrijven die lid zijn van FEDA kunnen zich aanmelden via het FEDA-ledenportal. Ook niet FEDA-leden kunnen deelnemen aan de Innovation Talk. Aanmelden kan via een formulier op de website van FEDA.