Leuze betrekt centraal magazijn in Geldermalsen

Safety_2021

Begin april is Leuze Benelux verhuisd naar een nieuw pand in Geldermalsen. De verhuizing is niet de enige verandering binnen Leuze. "Nu we een centraal magazijn in Europa èn Azië hebben en geen magazijnen meer in de landen zelf is onze logistiek op orde", aldus Leuze.

"De volgende stap is dat we niet alleen veiligheidscomponenten verkopen en de jaarlijkse controle hiervan. Wij bieden ook risico analyse van gehele productielijnen aan. Daarnaast hebben we kant en klare oplossingen voor veiligheidsvraagstukken. De volgende vier oplossingen zijn op de afbeelding te zien.

  Leuze_Safety_2021

Zo is het afzetten van pallets op een transportlijn (nr. 2) bijna bij iedere locatie aan de orde. Transport over meerdere lijnen (nr. 3) vind je geregeld terug bij productiebedrijven met pallettransport.

Doordat we de totale engineering hiervan al vooraf gedaan hebben, inclusief toetsing aan de normen én deze oplossingen op vele plaatsen toepasbaar zijn, is uw voordeel dat de engineeringskosten verdeeld worden. Hierdoor kunnen wij u dit voordeliger aanbieden, inclusief CE certificering van deze oplossing."