´Interactive´: Eplan organiseert virtuele beurs

17277_Virtual Fair 2019

Digitalisering is het centrale thema van de Virtual Fair dat op 21 mei plaatsvindt. Het zestien uur durende evenement biedt online een veelzijdig dagprogramma aan met presentaties, live-demonstraties en management-discussies, met als doel: de directe uitwisseling van kennis in meer dan zeventig landen over de hele wereld. Ook is er een Nederlandse virtuele stand op de Virtual Fair aanwezig.

Een paar weken na de Hannover Messe, organiseert Eplan het jaarlijkse Virtual Fair. Look and feel van het evenement is veranderd om zo meer het karakter van een vakbeurs uit te stralen. Een andere innovatie is de langere live-stream: zestien uur lang wordt er uitgezonden, gepresenteerd en gechat - van 6.00 uur ´s ochtends tot 22.00 uur ´s avonds.  Veel landen uit Europa, Azië en Noord-Amerika zullen live deelnemen, maar ook hun eigen nationale stand opzetten, waar bezoekers specifieke informatie kunnen krijgen, gericht op hun lokale markt.

Informatie voor iedereen - van management tot en met user De Engelstalige presentaties over de strategie van Eplan, productinnovaties en toekomstige trends zoals cloud-technologieën hebben uiteraard allemaal een wereldwijde focus. Een paneldiscussie op managementniveau geldt als een van de highlights van deze Virtual Fair. Samen met zusteronderneming Rittal presenteert Eplan de ´geïntegreerde waardeketen'.

En ook op het gebied van de cloud kan de bezoeker boeiende presentaties verwachten met inspirerende live-gespreksrondes. Klanten en andere geïnteresseerden van over de hele wereld worden uitgenodigd voor een directe, digitale uitwisseling van kennis. Alle bezoekers kunnen met elkaar contact opnemen via de chat-functie. Deze wordt in hun eigen taal ondersteund. Iedereen die geïnteresseerd is in het evenement, kan zich vanaf nu gratis inschrijven voor deelname aan de Virtual Fair via www.eplan.de/virtualfair.