Het selecteren van instrumenten is eenvoudiger geworden

Applicator

De keuze in meetinstrumenten is enorm. Hoe kies je het juiste meetprincipe en het juiste meetbereik? De tijd dat ieder bedrijf zijn eigen specialisten in dienst had ligt al ver achter ons. Gelukkig zijn er tegenwoordig tools beschikbaar die het leven van een instrumentengineer een stuk makkelijker maken. De Applicator van Endress+Hauser is zo’n handige tool.

De Applicator - de selectie en sizing tool voor Endress+Hauser instrumentatie - is inmiddels toe aan versie 11. De Applicator is de meeste uitgebreide tool op de markt en houdt rekening met alle aspecten van de applicatie.

Focus op industrie

De nieuwste versie is inmiddels volledig industrie-georiënteerd, zodat u alleen instrumenten krijgt voorgesteld die passen binnen uw industrie. Heeft u het juiste instrument via het selectiedeel van de tool gevonden, dan wordt u direct doorverwezen naar het sizing deel van de tool. Natuurlijk worden de eerder bij selectie ingevoerde variabelen naadloos meegenomen naar de sizing. Zo vindt u het juiste instrument, met de juiste maat welke perfect past in uw applicatie.

Applicator startpagina

Door de hele tool heen speelt veiligheid een belangrijke rol. Zo houdt de tool rekening met PED, SIL, explosieveiligheid en benodigde flens-ratings. De tool waarschuwt ook wanneer druk of temperatuur niet passen bij het gekozen instrument. Als u klaar bent, kunt u het gekozen instrument via het winkelmandje verder configureren en zelf instellen. Als laatste stap kunt u het instrument ook nog via uw account in de webshop bestellen. Makkelijker kan het niet.

Deze tool is gratis voor iedereen beschikbaar via: www.endress.com/applicator.

Dossiers