'Get digital now'

Festo

Hoe speel je in op de veranderende wereld

Digitalisering zorgt voor een enorme omslag. In hardware, in software en in de menselijke omgang. Als organisatie moet je op alle vlakken mee wil je je klanten optimaal blijven bedienen. Kun je dat, dan heb je wel gelijk een streepje voor.

Festo opende vorig jaar haar eXperience centre in Delft, zoals ze het zelf zeggen: een soort avonturenpark voor klanten. “Met displays en presentatie-installaties kunnen gebruikers in een trial-and-error-proces verschillende oplossingen uitproberen. Het werken aan gezamenlijke projecten en het uitproberen van nieuwe oplossingen krijgt de sfeer van een soort start-up en de creativiteit stroomt. Het is belangrijk om klanten bij deze overstap naar een nieuw tijdperk mee te nemen en te begeleiden.”

Dat enthousiasme binnen de organisatie leidde ertoe dat Nederland afgelopen december de wereldwijde persconferentie mocht hosten, waarbij de pers van over de hele wereld een kijkje in de keuken van het eXperience centre kreeg, de didactic-ruimte mocht bezoeken én een inkijk in de ontwikkelingen die er niet om liegen als klap op de vuurpijl een bezoek aan Lely bracht om daar de resultaten van de samenwerking en samenontwikkeling met klanten te zien. De titel van die persconferentie? Get digital now.