Distrelec neemt Bourns TBU High-Speed Protectors op in assortiment

TBU

Als aanbieder van de nieuwste innovatieve technologieën neemt Distrelec de nieuwe TBU High-Speed Protectors met hogesnelheidsprestaties van de leidende elektronicafabrikant Bourns in het assortiment op.

De technologie beschermt tegen storingen door kortsluiting, stroomstoten door overspanning en storingen in batterijcellen. Dankzij hogesnelheidsprestaties, superieure circuit- en overstroombeveiliging, de mogelijkheid om nominale spanningslimieten te blokkeren en RoHS-naleving voldoet de serie aan alle elektronicavereisten voor maximale veiligheid.

Eszter Sipőcz, e-Commerce distributiemanager EMEA bij Bourns: "De nieuwe TBU High-Speed Protectors van Bourns kunnen worden gebruikt in toepassingen die perfect zijn afgestemd op de projectvereisten van het klantennetwerk van Distrelec, waaronder fabrieksautomatisering, onbeschermd meten van datalijnen, beveiligingsmodules en dongles, procesbesturingsapparatuur en test- en meetapparatuur."

Steve Herd, hoofd klantpropositie en productmanagement bij Distrelec: "Bourns heeft een bijzonder opvallende impact op alle moderne industrieën en schittert met name in de sectoren voor automatisering en IoT-connectiviteit. Als een van de eersten aanbieders van hun nieuwe TBU High-Speed Protectors kunnen we ervoor zorgen dat ons klantennetwerk toegang heeft tot de benodigde oplossingen voor het efficiënt en op tijd voltooien van projecten."