AxFlow vertegenwoordigt Johnson Pump in Nederland

AxFlow pomp

SPX Flow Europe Ltd – Nederland heeft AxFlow BV per 1 oktober aangesteld als geautoriseerde distributiepartner in Nederland. Hiermee vertegenwoordigt AxFlow het industriële centrifugaalpompprogramma van Johnson Pump, van de Combi- en FreFlow Series tot aan de meertrapspompseries MCH en MCV.

Johnson Pump produceert pompen in Assen die hun toepassing vinden in verschillende industriële sectoren, waaronder voedingsmiddelen en dranken, chemie en petrochemie, industriële procestoepassingen, staalfabrieken en energie. Het industriële productassortiment omvat een brede selectie van pompprincipes, ontwerpen en verschillende materiaalkeuzes.

Strategische aanvulling

De AxFlow Groep verkoopt Johnson Pump al in een aantal Europese markten. "We verheugen ons dat wij nu het volledige industriële centrifugaalpompprogramma van Johnson Pump in Nederland mogen vertegenwoordigen”, zegt Robert Kok, Sales Manager van AxFlow.

De hoogwaardige centrifugaalpompen van Johnson Pump vormen volgens Kok een perfecte strategische aanvulling op het portfolio van Axflow. "Dit stelt ons in staat om onze klanten een nog breder programma aan vloeistofverwerkingsproducten te bieden en de beste oplossing voor hun specifieke toepassingen te selecteren. We bevinden ons in een spannende periode met een toenemend aantal aanvragen en projecten, ondanks de heersende pandemie. We kijken ernaar uit om gebruik te maken van onze uitgebreide verkooporganisatie om het bereik van Johnson Pump in Nederland verder uit te breiden.”