Automatisering en opspanning: hoe werkt het?

Cellro_democentrum

Vrijdag 24 mei 2019 organiseert Cellro een inspiratiedag voor verspaners in de metaalindustrie. Het thema van de inspiratiedag is ‘Automatisering en opspanning: hoe werkt het?’.

Cellro nodigt tijdens deze editie tevens twee bedrijven uit die gespecialiseerd zijn in spantechniek. Naast Cellro zullen ook SCHUNK, specialist in spantechniek en grijpsystemen, en BIS Specials, importeur van HAINBUCH en specialist in spantangen, hun producten demonstreren. De inspiratiedag zal plaatsvinden in het democentrum van Cellro in Veenendaal.

De inspiratiedag is bedoeld voor metaalverspaners die overwegen om de stap naar automatisering te maken. Je denkt wellicht dat automatisering een te grote stap voor je is, omdat je kleine series draait of omdat de variatie in productie te groot is. Niks is minder waar! Cellro is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen, ook voor kleine en middelgrote bedrijven. Dankzij jarenlange ervaring hebben we veel kennis vergaard op dit gebied. Deze kennis delen we graag met je.

Tijdens de inspiratiedag gaan we dieper in op diverse onderwerpen rondom het thema ‘automatisering en opspanning’ en kun je workshops volgen. Onze specialisten staan klaar om met je mee te denken over productieprocessen en automatiseringsoplossingen. Heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan gratis aan via https://cellro.com/events/inspiratiedag-24-mei/.