Radar niveaumeter met Bluetooth communicatie

niveaumeters

Radar niveaumeter met een nieuwe dimensie

Endress+Hauser introduceert de Micropilot FMR10 en FRM20 contactloze niveaumeters. Deze compacte radarmeters zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen in drink-, proces- en afvalwaterapplicaties. Innovatief uitgerust met Bluetooth®-technologie voor een contactloze bediening op afstand. Mede ook door de zeer compacte en doordachte design zijn deze Micropilots volledig toegespitst op zijn niveaumeettaak.

Micropilot FMR10 en FMR20 behoren tot de eerste contactloze radar niveaumeters die via Bluetooth® communicatie kunnen worden bediend. De gratis Endress+Hauser’s SmartBlue app maakt het mogelijk om met elke met Bluetooth uitgeruste smartphone of tablet (iOS of Android) deze radar te bedienen.

De innovatieve bedieningsmethode verhoogt de beschikbaarheid van het meetpunt door snelle toegang tot de applicatie-specifieke data. De SmartBlue app staat ook garant voor kostenbesparingen door het gebruik van de bestaande hulpmiddelen.

De FMR10 en FMR20 zijn de meest compacte radar niveaumeters op de markt dankzij het unieke ontwerp waarbij de zender en ontvanger in één chip geïntegreerd zijn. Door het compacte design zijn de sensoren uitermate geschikt voor toepassingen met een beperkte inbouwmogelijkheid.

De behuizing en natte procesdelen bestaan volledig uit PVDF. De ingegoten elektronica weert het binnendringen van water. Beide maatregelen garanderen een lange levensduur van de sensor.

Meer informatie:

www.nl.endress.com/fmr10

www.nl.endress.com/fmr20

Advertisment ad adsense adlogger