PLCDirect Benelux voegt SOLO Basic temperatuurregelaars toe aan zijn programma

Deze temperatuurregelaars zijn de perfecte oplossing voor verwarmings- en koelprocessen. Er kan een thermokoppel- of RTD-opnemer worden aangesloten en afhankelijk van het model beschikken ze over een relais, spanningspuls- of 4 tot 20 mA uitgangssignaal.

Op de SOLO Basic-units kunnen 11 soorten thermokoppels, 4 soorten RTD-temperatuursensoren worden aangesloten en ondersteunen drie besturingsmodi: PID, AAN / UIT en Handmatig. Een Auto Tuning (AT)-functie is beschikbaar met PID-regeling. Op een aantal modellen zijn er twee alarmuitgangen beschikbaar met negen selecteerbare alarmtypen. Modellen met alarmuitgangen kunnen ook worden geconfigureerd om een ​​van de alarmuitgangen als een tweede besturingsuitgang te gebruiken, waardoor zowel verwarmings- als koelregeling of tweetraps verwarming of tweetraps koelregeling mogelijk is.

De SOLO Basic temperatuurregelaar heeft een inbouwgrootte van 48 x 48 mm (1/16 DIN) en werkt op een voedingsspanning van 100 tot 240 VAC. Twee 4-cijferige LED-displays met 7 segmenten geven de proceswaarde (PV) en de gewenste waarde (SV) aan; rood voor PV en groen voor de SV waarde. Deze temperatuurregelaars hebben een waterdichte IP66 voorzijde en beschikken daarnaast over UL-, CuL- en CE-goedkeuring.

Advertisment ad adsense adlogger