Nieuw portfolio inductieve veiligheidssensoren

De nieuwe familie van veiligheidssensoren van Pepperl+Fuchs omvat vier cilindrische en rechthoekige uitvoeringen met kabel- en stekkerverbinding. De sensoren zijn TÜV-gecertificeerd in overeenstemming met de Machinerichtlijn (EN 13849) Performance Level PLd, Categorie 2 en SIL 2.

Ze worden gebruikt om machines en installatiecomponenten te beveiligen, evenals voor betrouwbare positiedetectie binnen deze omgeving. Uitvoeringen van deze inductieve sensoren met een verhoogd temperatuurbereik, verhoogde EMC-weerstand en E1-goedkeuring voor het gebruik van mobiele machines en voertuigen in veiligheidskritieke gebieden ronden dit nieuwe gamma af.Inductieve veiligheidssensor met Varikont L2 Design en Performance Level PLd.

Deze veiligheidsafstandssensoren vereisen geen van code voorzien doel en kunnen daarom worden gebruikt met standaard metalen actuatoren. De sensoren van Pepperl+Fuchs hebben geen blinde zone en kunnen daarom eenvoudig en zonder extra aanpassing gemonteerd worden.

De sensoren zijn uitgerust met gestandaardiseerde OSSD-uitgangen (Output Signal Switching Device) voor signalen en diagnoses die kunnen worden aangesloten op een veiligheidsmodule of een overeenkomstig bedieningspaneel.

De inductieve veiligheidssensoren van Pepperl+Fuchs hebben zeer hoge karakteristieke veiligheidsstandaarden vanwege de ingezette elektronica. Daardoor zijn er minder inspecties van de goede werking vereist en verloopt de integratie in het veiligheidsconcept aanzienlijk eenvoudiger.

Het gamma inductieve veiligheidssensoren van Pepperl+Fuchs is gecertificeerd voor Performance Level PLd volgens de Machinerichtlijn.

Advertisment ad adsense adlogger