Industriële Power over Ethernet-switches

Phoenix Contact breidt haar aanbod aan Power over Ethernet (PoE)-switches uit met nieuwe Unmanaged en Managed Switches. De switches zijn geschikt voor toepassing onder ruwe omgevingsomstandigheden zoals in videobewaking en de automatisering van machines en gebouwen. Bovendien zijn ze compatibel met alle op de markt beschikbare apparaten volgens IEEE 802.3at (PoE+).

De Unmanaged PoE-switches van de 1000-serie bieden een breed temperatuurbereik en Full Gigabit-poorten. Daarnaast ondersteunen ze Jumbo Frames en bewaken ze afzonderlijke poorten met betrekking tot onderbrekingen in de verbinding. Dankzij het PoE-vermogensbudget van 30 Watt per poort en varianten met SFP-glasvezelpoorten zijn de voor PoE geschikte eindapparaten flexibel en zonder configuratiewerkzaamheden aan te sluiten.

Als voorbereiding op de nieuwe IEEE 802.3bt-standaard beschikken Managed PoE-switches van de 4000-serie over een groot PoE-vermogensbudget van 60 Watt per poort. Andere voordelen zijn Gigabit-SFP-poorten en nieuwe configuratiemogelijkheden. Door scheduling is een tijdnauwkeurige activering van de PoE-functionaliteit mogelijk voor het reduceren van dataverkeer en stroomverbruik. Met de Watchdog-functie wordt de verbindingsstatus met het eindapparaat gecontroleerd. Tijdens een storing wordt dit automatisch opnieuw gestart of uitgeschakeld.

Advertisment ad adsense adlogger