FLIR T500-serie bekroond met Red Dot

Professionele serie warmtebeeldcamera’s van FLIR wint hoogst mogelijke Red Dot-prijs voor productontwerp

De FLIR T500-serie is uitgeroepen tot ‘Red Dot: Best of the Best’-winnaar voor 2018. De ‘Red Dot: Best of the Best’ award wordt toegekend aan baanbrekende productontwerpen. Het is de hoogste onderscheiding voor topproducten in hun categorie.

Met de T500-serie wint FLIR voor het tweede opeenvolgende jaar deze prijs voor een uitstekend productontwerp. Het voorgaande jaar viel deze eer te beurt aan de professionele instrumenten uit de FLIR Exx-serie.

De FLIR T500 is een robuuste en hoogwaardige warmtebeeldcamera, gevat in een doordachte ergonomische vormgeving. De binnenkant van licht magnesium en het 180° draaibare optische blok maken urenlang comfortabel gebruik mogelijk. Het barstbestendige Dragontrail-touchscreen is bovendien zelfs onder de zwaarste omstandigheden veilig te gebruiken.

Naast het bekroonde topontwerp onderscheidt de T500-serie zich ook door allerlei geavanceerde functies, die stuk voor stuk zijn ontwikkeld met professioneel gebruik in gedachten. De laserautofocus maakt snelle, nauwkeurige metingen mogelijk, terwijl FLIR Vision Processing IR-resolutie, MSX en UltraMax-beelden combineert tot een gedetailleerd, helder warmtebeeld met zeer weinig ruis.

Advertisment ad adsense adlogger