Multimeter met warmtebeeldcamera en IGMTM

multimeter met warmtebeeldcamera

FLIR introduceert de FLIR DM166 multimeter met warmtebeeldcamera en Infrared Guided Measurement (IGM™), de meest betaalbare digitale multimeter/warmtebeeldcamera in de branche. De FLIR DM166 heeft een warmtebeeldresolutie van 80×60, is voorzien van uitgebreide multimetertestfuncties en is zowel geschikt voor hoog- als laagspanningstoepassingen.

De FLIR DM166 is ontwikkeld voor snellere probleemoplossing in toepassingen als elektrische distributie, elektromechanische systemen, HVAC/R en elektronica, en is voorzien van een FLIR Lepton-warmtebeeldmicrocamera die gebruikers visueel naar de exacte locatie van een probleem begeleidt. De multimeter met diverse functies helpt gebruikers om knelpunten sneller te detecteren en problemen in complexe elektrische distributie- en elektromechanische systemen vervolgens effectiever en efficiënter op te lossen.

Warmtebeeldtechnologie is een contactloze methode voor temperatuurmeting waarmee de gebruiker veiliger kan scannen op oververhitte systeemonderdelen. Bovendien is de FLIR DM166 dankzij zijn robuuste, valbestendige design en een voor elektriciens en HVAC-professionals geschikte veiligheidsclassificatie gebruiksklaar voor zelfs de meest veeleisende toepassingen.

De FLIR DM166 heeft een garantie van 10 jaar op zowel het product als de warmtedetector. De multimeter is verkrijgbaar voor €499 (excl. btw) via de gevestigde distributiepartners van FLIR en de FLIR.com store.

Ga voor meer informatie naar FLIR

FLIR Systems, Inc.

FLIR Systems, opgericht in 1978 en met het hoofdkantoor gevestigd in Wilsonville, Oregon, is een wereldwijd toonaangevende producent van sensorsystemen waarmee perceptie en bewustzijn worden verbeterd, waardoor levens gered kunnen worden, de productiviteit toeneemt en de omgeving wordt beschermd. Met bijna 3500 medewerkers heeft FLIR de visie om “The World’s Sixth Sense” te zijn met warmtebeeldtechnologie en aanvullende technologieën voor het realiseren van innovatieve, intelligente oplossingen voor beveiliging en bewaking, milieu- en conditiemonitoring, buitenrecreatie, inspectiesystemen, navigatie en geavanceerde dreigingsdetectie.

Advertisment ad adsense adlogger