Win 10 seconden aan productietijd per geïdentificeerde kabel

Als u met grote hoeveelheden kabels werkt die getraceerd en geïdentificeerd moeten worden, kunt u de efficiëntie van uw productie verbeteren met onze totaaloplossingen voor geautomatiseerde kabelidentificatie.

Krimpkousen en wikkellabels kunnen tot 10 seconden sneller worden aangebracht met de geautomatiseerde kabelidentificatieoplossingen van Brady. De Wraptor A6500 kan in 5 seconden een label printen en rond een kabel wikkelen. Hierdoor bespaart u tijd bij de kabelproductie die aan tracerings- en identificatievereisten moet voldoen. Voor de identificatie van kabels met behulp van krimpkousen kan Brady de BSP45 automatische krimpkousapplicator aanbieden om ze van hun drager te halen en aan te brengen op een kabel met behulp van een voetpedaal. Krimpkousen kunnen uitermate accuraat en precies worden geprint met de BradyPrinter i7100, of met de BBP72 dubbelzijdige krimpkousprinter waarmee beide zijden van de krimpkous tegelijkertijd bedrukt kunnen worden.

Uiterst betrouwbaar

Voor wie de geautomatiseerde identificatieoplossingen van Brady gebruikt, zijn er specifieke wikkellabels en krimpkousen verkrijgbaar voor maximale betrouwbaarheid. De labels en krimpkousen zijn van topkwaliteit en kunnen moeiteloos in veeleisende industriële omgevingen gebruikt worden. Het B-427 zelflaminerend vinyllabel is bestand tegen wrijving, brandstof en olie, geschikt voor buitengebruik en verkrijgbaar in diverse kleuren. Het B-499 wikkellabel in nylonweefsel is daarnaast ook bestand tegen vuil, hitte, lage temperaturen en chemicaliën. Beide labels kunnen perfect worden gebruikt met de Wraptor A6500. Voor de BSP45 krimpkousapplicator raadt Brady zijn B-342, B-7646 en B-7641 krimpkousen aan die dieselbestendig zijn of halogeenvrij met lage rookemissie. Alle identificatiematerialen zijn getest volgens de standaard ASTM-testmethodes voor optimale betrouwbaarheid.

Uitstekende ondersteuning

De Brady Workstation-apps bieden de nodige ondersteuning bij het ontwerpen van labels en krimpkousen en kunnen gedurende 30 dagen gratis worden getest. Selecteer de apps die u wenst nadat u ze hebt uitgeprobeerd. Tot de mogelijkheden behoren het toevoegen van tekst, symbolen, serialisatie, werken met barcodes en nog zoveel meer. Brady biedt ook een uitstekende technische ondersteuning aan via gepersonaliseerde onderhoudscontracten met daarin onder andere installatie ter plaatse, preventief onderhoud, opleiding en snelle responstijd, bovenop de standaardgarantie van 1 jaar.

Bereken uw investeringsrendement!

BRADY BENELUX

Advertisment ad adsense adlogger