IIoT platform voor mobiele machines

Potentie Internet of Things cloud

IIoT-platform Rootcloud naar de Europese markt

Irootech, Chinees leverancier voor het IIot – Industrial Internet of Things – platform, brengt zijn wereldwijde IIoT-platform Rootcloud naar de Europese markt. Op de Hannover Messe 2018 tekende het bedrijf hiertoe samenwerkingsovereenkomsten met internationale partners.

Allen Liang, president van Irootech, tekende overeenkomsten voor IIoT-samenwerking met Putzmeister, Munich Reinsurance Company Greater China en Telenor Connexion.

Eerste klant

Irootech’s eerste Europese klant is Putzmeister. Om de prestaties van zijn fabrikant van betonpompen te optimaliseren, ontwikkelt de Duitse fabrikant van betonpompen de op Rootcloud gebaseerde Machine Cockpit. Samen met Irootech wil het Duitse bedrijf zijn real-time machine-informatie bieden die de stilstand vermindert, het machinegebruik verbetert en zelfs diefstal van machines voorkomt.

Bovendien stelt de connectiviteit van de machines Putzmeister in staat om de diensten die het zijn klanten aanbiedt, opnieuw vorm te geven en te verbeteren. Op deze manier stelt de technologie van Irootech Putzmeister in staat om innovatieve oplossingen aan te bieden die echte waarde creëren.

Cloud partners

Irootech werkt samen met verschillende partners om het ontwerp voor het ecosysteem van zijn cloud te creëren. De partner voor cloudservice is Amazon Web Services (AWS), het Noorse bedrijf Telenor Connexion is de telecommunicatiepartner. De twee bedrijven hebben een gemeenschappelijke achtergrond bij het connecten van apparaten, wat een stabiel platform is om nieuwe verticale markten te betreden en nieuwe waarde voor klanten te creëren. Volgens Munich Reinsurance Company Greater China is Irootech sterk in IIoT. Het open platform draagt daar voor gebruikers mogelijk door de hele keten heen aan bij.

Veiliger en efficiënter

Op dit moment zijn meer dan 400.000 apparaten uit 42 sectoren met Rootcloud verbonden. Irootech gebruikt zijn know-how op het gebied van big data, kunstmatige intelligentie, blockchain, virtual reality en andere innovatieve technologieën om operaties veiliger en efficiënter te maken. Rootcloud-klanten ontvangen beveiligde services die voldoen aan alle wettelijke vereisten van de Europese markt. Onder meer Honeywell, ARM, Fanuc, Omron en Huawei behoren tot de partners.

Advertisment ad adsense adlogger