Valve World trefpunt voor industriële kleppen

Valve World Expo 2018 is dit najaar ‘s werelds belangrijkste vakbeurs met congres voor producenten, distributeurs en eindgebruikers van industriële kleppen en afsluiters. Het evenement vindt op software van 27 tot en met 29 november plaats in Messe Düsseldorf.

Op Valve World presenteren specialisten uit de segmenten kleppen en afsluiters, componenten voor kleppen en afsluiters, aandrijfmechanismes, compressoren, ingenieursservices, uitgeverijen en hun producten en diensten. Er komen meer dan 700 exposanten uit veertig landen. De bezoekers komen uit chemie, petrochemie, olie en gas, marine en offshore, voedingsmiddelenindustrie, water- en afvalwatermanagement, automotive, machinebouw, farmacie en medische technologie, gebouwenbeheer en de energiewereld.

Het evenement is opnieuw afgestemd op de totale keten, die niet meer om kleppen en afsluiters vraagt maar om complete en ook complexere regelsystemen. Leveranciers van behuizingen, afdichtingen, rubber, leidingen et cetera zult u daarom niet meer aantreffen. Conditiebewaking, asset management, Industrial Internet of Things en predictief onderhoud komen wél aan de orde tijdens de begeleidende conferentie maar (nog) niet op de beursvloer.

Een voorbeschouwing vindt u in Automatie | PMA van november.

www.valveworldexpo.de

Advertisment ad adsense adlogger