FLIR en Sensor BV op Vakbeurs Energie

Focus op FLIR One voor smartphones, nieuwe vochtmeters, multimeters en stroomtangen

FLIR Systems neemt samen met Sensor BV deel aan de Vakbeurs Energie. De beurs vindt van 9 tot en met 11 oktober 2018 plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Beide partners zullen speciale aandacht besteden aan de FLIR One-oplossing voor gebruik op Android of iOS, evenals recent gelanceerde vochtmeters, multimeters en warmtebeeldcamera’s
Dit jaar vindt de Vakbeurs Energie voor de 14e maal plaats. FLIR Systems en Sensor BV presenteren onder andere de volgende producten en oplossingen:

• FLIR One – FLIR One is een compacte warmtebeeldcamera die onzichtbare warmte-energie detecteert. Hierdoor kunnen gebruikers subtiele veranderingen in temperatuur ‘zien’ en meten. De FLIR ONE is verkrijgbaar in een Android- en iOS-uitvoering, wordt via micro-USB of USB-C (Android) of een Lightning-connector (iOS) aangesloten en toont warmtebeelden op het beeldscherm van de smartphone.

• FLIR T&M IGM – De vorig jaar gelanceerde Infrared Guided Measurement (IGM) oplossingen DM285, CM275 en DM166 zijn bedoeld voor professionals die op efficiënte wijze elektrische, elektromechanische en HVAC-systemen willen testen en gevonden problemen willen oplossen. De serie bestaat uit multimeters, stroomtangen en multimeters met geïntegreerde warmtebeeldcamera’s.

• FLIR-warmtebeeldcamera’s – FLIR Systems en Sensor BV zullen samen onder andere de GFx320 gasdetectie-warmtebeeldcamera voor de olie- en gasindustrie demonstreren, evenals de EXX-, T5XX- en T6XX-series warmtebeeldcamera’s.

FLIR Systems en Sensor BV zijn van 9 tot en met 11 oktober te vinden op stand 03.F026.

Advertisment ad adsense adlogger