‘Bedrijfstak kan Drinktec niet missen’

ProLeit

Drinktec, sinds 1951 een toonaangevende, vierjaarlijkse vakbeurs voor de dranken- en vloeibare voedingsmiddelenindustrie, is vanwege het enorme aantal bezoekers (70.000 uit ruim 180 landen) een zeer belangrijk evenement voor de bedrijfstak. Dit jaar zijn er in München 1.600 exposanten uit 70 landen. Software-ontwikkelaar ProLeiT presenteert er versie 9.5 van Plant iT/Brewmaxx, het eigen modulaire procesbesturingssysteem, inclusief MES-oplossingen.

“De interface is, op basis van de gebleken behoefte van onze klanten, sterk verbeterd. Daarnaast demonstreren we op Drinktec de software in ons Line Management Systeem, die micro-stops in flessenvulmachines kan herkennen en verhelpen door alle betrokken apparaten met elkaar te laten praten en informatie bij elkaar te brengen. Dat betekent dat de machines beter presteren”, zegt Guido Sival, die samen met collega’s van 11 tot en met 15 september de Nederlandse tak van ProLeiT vertegenwoordigt in de exposantenruimte van het internationale bedrijf (nr. 324) in Hal A3.

“Dit jaar hebben we een grote stand. Alle dochterondernemingen vaardigen mensen af, omdat wij daar al onze nieuwe ontwikkelingen kunnen tonen aan onze internationale klanten, die vrijwel allemaal naar München komen. Het deel van de procesindustrie dat zich met voedingsmiddelen bezighoudt kan deze beurs niet missen en doordat wij een groot aandeel hebben met onze oplossingen kunnen wij zeker niet ontbreken.” De drinktec-expositieruimte in de Messe München beslaat in totaal 150.000 m², verdeeld over 14 hallen.

Advertisment ad adsense adlogger